Foreign documents

We offer ID photos for all purposes. For the US, Canada, India etc. We know about the requirements and sizes.

Pasfoto’s op locatie

Voor degenen die slecht ter been zijn of anderzins niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen, bieden we de mogelijkheid om de pasfoto aan huis of in het ziekenhuis of verpleeghuis te laten maken. Er geldt uiteraard wel een meerprijs, die afhangt van de precieze locatie. Bel met 070-3638398 voor informatie of een afspraak. Na het maken van de pasfoto op locatie kan de pasfoto weer op de locatie worden afgeleverd of door een familielid worden afgehaald in de winkel.

Digitale pasfoto e-mailservice

Het is altijd mogelijk om pasfoto’s op verzoek digitaal te ontvangen. We noteren dan uw e-mailadres en zorgen ervoor, dat uw foto de zelfde dag nog in uw mailbox zit! Deze service is gratis. U ontvangt dan ook onze nieuwsbrief. U kunt de ontvangst van de nieuwsbrief altijd stopzetten.

Acceptatie garantie

Waar het gaat om goedkeuringseisen van uw pasfoto, krijgt u 100% garantie op de acceptatie. D.w.z. we maken de foto gratis opnieuw als deze toch niet geaccepteerd wordt. We betalen echter geen geld terug. Ook niet als u elders noodgedwongen andere foto’s heeft laten maken. De nieuwe set foto’s kan natuurlijk ook voor andere toepassingen worden gebruikt.